Taletidskort til dine børn

Som forældre kan teknologien godt være svært at følge med i. I hvert fald i forhold til teknologi og opdragelse. Det er et evigt dilemma, for forældre hvornår børn skal have en mobiltelefon. Det kan være ufatteligt svært at vurdere, hvornår børn og unge kan styre deres forbrug på netop en mobiltelefon.

Typisk vil det være enormt svært, for et barn at have begreb om forbruget på telefonen. Det kan meget tit ende ud i et stort overforbrug som forældrene derfor må betale for. Netop derfor er det forståeligt at mange forældre trækker den så længe som muligt, inden de forærer deres børn en mobiltelefon.

Heldigvis findes der en god gammeldags løsning på lige netop det problem. Det simple svar, og den simple løsning er taletidskort. Nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

Det er tale om et lille kort, som placeres i telefonen og som ganske enkelt styrer forbruget for brugeren. For taletidskortet har kun et begrænset beløb som man skal holde sig indenfor. Efterfølgende skal der tankes op, og det kan børn trods alt ikke gøre af sig selv. I så fald bliver det da for egen regning.

Netop derfor er det en smart løsning. Med taletidskort kan man ligeledes lære sine børn noget om økonomi. De får lov at få et budget – taletidskort – som de skal holde sig indenfor. Hvis ikke dette lykkedes så må de tage konsekvensen, som i dette tilfælde vil betyde manglende kontakt tilderes mange venner.

På den måde kan man stille og roligt, men samtidig helt sikkert, lære sine børn, hvordan man bruger en telefon, og hvordan verden fungerer i forhold til økonomi. Når man ikke har flere penge på kortet, så kan man bare ikke alt det man gerne vil – derfor skal man ikke bruge alle sine penge.

Læs mere her.

Saml bredbånd, telefoni og TV et sted
Internet i hele landet med mobilt bredbånd