Oister mobilt bredbånd

Nyheder fra Oister – Se mere om aktuelt tilbud her

 

 

Oyster Mobilt Bredbånd

Information om Oister

Oister er ejet af Hi3G og er 3’s varemærke for et billigere Internet abonnement end 3’s hovedprodukt EazyInternet. Det tilbydes til gengæld heller ikke med samme høje hastighed, men det men har samme gode dækning i Danmark og Sverige via 3’s Turbo-3G netværk. 

Oister tilbyder flere forskellige abonnementer, et af de mest populære dækker 10GB download pr. måned, hvilket er ganske meget (ca. 500 mails + 10.000 sidebesøg på Internettet + 1000 download af musiknumre). 

Abonnementet bliver ikke lukket, hvis du skulle overskride de 10GB, Oister skruer bare ned for hastigheden resten af måneden.

Oister ejes som nævnt af 3 og er ikke et selskab, men blot et varemærke, hvorunder Hi3G markedsfører et billigere produkt end 3 EazyInternet. Oister er flere gange blevet kåret som markedets bedste produkt af flere forskellige medier. Oister mobilt bredbånd har samme høje dækning som 3 selv. 

Klik her for at komme til Oister der kun sælges online og altså ikke i fysiske butikker overhovedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oister hastighed 

Download hastigheden på Oister er 2Mbit pr. sek., hvilket i tests ofte har vist sig underdrevet.

Oister abonnement

Du kan vælge mellem abonnement med binding eller uden binding. Hvis du har et USB modem i forvejen, kan du nøjes med at få tilsendt et SIM-kort.

Bestil Oister abonnement her

Bestil Oister uden binding her

 

Trådløs mobil router

Hvis du vil have en trådløs router til hjemmet og til at tage med dig, må du over i Oister’s søsterbutik hos 3 og bestille en sådan.
Til gengæld behøver du ikke andre abonnementer. Hvis du og din familie har 4 Pc’er behøver du kun købe én mobil router.

 

Installation af Oister mobilt bredbånd

SIM-kortet indsættes i USB modemmet og når du sætter dit modem i computerens USB-port, installerer det sig selv. Så du er klar til at surfe på Internettet på få minutter.

Mobilsiden.dk har givet Oister 6 stjerner ud af 6 mulige i en test af abonnementet

Et mobilt bredbånd giver dig trådløst Internet på få minutter. Og Oister’s tilbud er Danmarks billigste mobile bredbånd ved hastigheden 2Mbit.

 

Oyster er det samme som Oister

Mange staver Oister som Oyster, når de søger efter produktet på Google, og det er vel ikke så underligt, da det jo er det engelske ord for østers


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>