Mindre kendte funktioner på din iPhone

Mobiler er i et fantastisk værktøj. I dag er rigtig mange udstyret med en smartphone. Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at vi kig fra de klassiske mobiltelefoner, til de mere high-tech smartmobiler.

Det primære formål med mobilen i sin tid, var at man kunne sende sms’er og foretage opkald, uden at være afhængig af fastnettelefoner. I dag har mobilerne dog påtaget sig en lang række andre roller.

Vi bruger i langt større grad smartphonen, som en blanding af en computer, et underholdnings-apparat og en mobil. En af de mest populære smartphones på markedet i dag, er Apples berømte iPhone. Hver person har deres egen holdning til iPhonen. Nogle er hardcore fans af mobilen, andre bryder sig ikke om den. Man kan sige meget om iPhone, men man kan ikke påstå, at den ikke har opnået en stor popularitet. Der bliver konstant udviklet nye modeller, samt nye styresystemer, kaldet IOS. Her bliver der løbende tilføjet nye og spændende features til mobilen.

Mange som er ejere af iPhones, har dog ikke det samlede overblik over funktionerne. Der findes mange smarte, men ukendte funktioner, til iPhonen. Jeg har valgt tre funktioner, som jeg mener det er vigtigt, at der bliver større kendskab til.

Timer på kamera

Inde på kamera-funktionen, kan du indstille en timer, med et selvvagt antal sekunder. Herefter vil et billede blive taget. Dette er en funktion som mange der er fans af gode fotografier, har savnet ved deres mobiler.

Nødinfo

Dette er en funktion, som man finder under appen sundhed. Her kan du indtaste oplysninger om dit helbred, som kan være relevante i tilfælde af en ulykke. Det kunne være bestemte sygdomme, eller visse allergier, som er værd at oplyse. Adgangen til denne nødinfo findes ved låst skærm.

Interaktive notifikationer

Når visse notifikationer ruller ned fra toppen af skærmen, kan du vælge at trække ned i den, og svare direkte på den. Dette er en meget nyttig funktion, hvis du ikke ønsker at stoppe med det du laver.

Apples egen hjemmeside kan du finde en lang række andre funktioner, som du måske ikke kendte til før.

Vær en hverdagsgentleman
Find dit lån på www.nordicbanker.com