Hjemmesider med gratis videoklip

Nogle vil påstå, at intet i denne verden er gratis. Det er dog ikke helt korrekt. Internettet har de sidste mange år, leveret os nemt tilgængeligt – og gratis – underholdning. Skal man have adgang til de mange nye film og serier, er det dog nødvendigt at bruge betalingstjenester, såsom Netflix eller Viaplay. Der findes hjemmesider, hvor man kan finde gratis film. Der er dog en meget stor risiko for at materialet er ulovligt. Derfor skal man holde sig fra de mere ”skumle” sider, hvor man kan finde et hav af nye og gamle film gratis. De er ofte i strid med ophavsretsloven.

Der findes dog andre sider, hvor man kan se tilnærmelsesvis uendelige mængder video, ganske gratis. Den største af disse sider, er en som de fleste af os har kendskab til. Youtube er en utrolig populær webportal, hvor brugere har mulighed for at dele videoklip med hinanden. Det er dog langt mere end bare videoer. Det er et socialt fælleskab, hvor man kan kommentere og bedømme andres videoer. På youtube kan man finde alt mellem himmel og jord. Hvad enten det er spillefilm, musikvideoer, amatørfilm, blogging eller tv-indslag. Det er ikke nødvendigt at have en profil på Youtube, for at se de mange videoer. Man har dog langt bedre muligheder for at brugerdefinere ens indhold, og vælge bestemte ting til og fra, hvis man har en profil.

Youtube er også blevet stedet, hvor helt normale mennesker, kan gå hen og blive verdensberømte. I dag findes der mange af de såkaldte ”Youtube Celebrities” måler man på antallet af visninger på deres videoer, samt deres generelle popularitet over hele verden, er mange af disse faktisk mere populære end nogle Hollywood-stjerner. Ifølge Google, som er ejeren af Youtube, bliver der uploadet over 300 timers video hvert eneste minut! Ønsker man gratis underholdning på mobilen eller computeren, er youtube et oplagt valg. Det understreges af de over 1 milliarder profiler, der er oprettet på internetsiden.

Det er fornuftigt at købe genbrugstøj
Find nemt det rigtige lån