Bedste streamingtjenester på markedet

I de seneste år er der sket en ret markant udvikling. For bare nogle få år tilbage, var fjernsynet danskernes foretrukne underholdningsmedie, når de kom hjem fra skole eller arbejde. Sådan er det ikke nødvendigvis længere. Tiderne har ændret sig, og alternativer er kommet til tv’et. På det punkt hvor fjernsynet måske kommer mest til kort, er at man ikke selv kan vælge indholdet. Selvfølgelig kan man betale mange penge for en stor tv-pakke, men her er det stadig begrænset hvor mange kanaler man har at vælge imellem, og om der er noget som interesserer en. Forbrugerne har længtes efter et alternativ, og dette alternativ har virkelig vundet frem de seneste år. Det helt nye er nemlig streaming på internettet. Streaming vil sige at man får en konstant strøm af film, musik eller serier, hentet ned på ens computer, som man kan underholde sig med. Langsomt har de mange streamingtjenester taget markedsandele fra tv’et, da de formår at levere brugerdefineret underholdning til befolkningen. Det er et velkendt træk, at flere og flere forbrugere ønsker selv at kunne bestemme hvad de ser.

Hvilke streamingtjenester findes der

I Danmark er der en række forskellige steder, hvor man kan streame film, tv, sport og serier. På http://viaplay.dk kan man både se live sport, samt diverse film og serier. En anden tjeneste der også er tilgængelig på det danske marked, er http://youseeplay.dk og Youbio, hvor du har et hav af tv-kanaler, film og serier at vælge imellem. De to amerikanske tjenester, Netflix og HBO Nordic, står også rigtig stærkt herhjemme. Mens Netflix brillerer mere på deres store udvalg af film, tilbyder HBO et hav af gode serier.

Hvilken streamingtjeneste man vælger, skal komme an på ens behov. Man kunne også vælge at abonnere på flere, på én gang. Priserne er overkommelige, og fjerner man omkostningerne forbundet med tv, kan man faktisk ende med at spare penge, ved kun at benytte sig af streaming på internettet.

 

Find kærligheden online
Det er fornuftigt at købe genbrugstøj